Vágólapra másolva!
A hétvégén, szombat éjszaka 12 menetben, egyhangú pontozásos győzelemmel védte meg WBO, WBC és WBA nagyközépsúlyú világbajnoki címeit Saul ’Canelo’ Alvarez, aki a meccsre veretlenül érkező puerto ricói Edgar Berlangát verte meg.

„Most mit fognak mondani, mi lesz a kritika? Eddig azt mondták, hogy nem állok ki fiatal riválisokkal. Az emberek mindig csak dumálnak, de én vagyok a világ legjobb bunyósa.

A tapasztalatom és a tehetségem jelentette a különbséget. Ez a kemény munkáról és az intelligenciáról szól. Nálam minden együtt van, de ha tehetséges vagy, akkor is szükséged van még fegyelemre. Harcosok vagyunk, és soha nem adjuk fel. Most pihenni fogok, aztán eldöntöm, mi lesz a következő lépés.” - számolt be róla a profiboksz.hu.

És hogy ki ellen teszi meg az említett lépést majd Canelo? A meccset követően erről nem beszélt, a gálát megelőzően viszont szó volt róla, nyitott lenne arra, hogy másodszor is kiálljon korábbi legyőzőjével, Dmitry Bivollal, persze csak akkor, ha a kirgiz bunyós októberben győztesen kerül ki a Beterbiev elleni félnehézsúlyú csúcsrangadóból.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!