Vágólapra másolva!
Conor McGregor minden idők egyik leghíresebb, mostanában leginkább leghírhedtebb ketrecharcosa még 2015. decemberében csapott össze Jose Aldóval, az UFC pehelysúlyú mezőnyének akkori koronázatlan királyával. Akkor meglepően gyorsan nyert McGregor, majd egy olyan fotó készült el, amire akkor még senki sem kapta fel a fejét.

Az ír sztár néhány másodperc alatt kiütötte Aldót, majd a győzelem mámorában ünnepelt a ketrecben, és ez volt az a pillanat, amelyet a lenti fotó megörökített. Ha figyelmesen megnézzük, akkor a képen felül-középen megtalálhatjuk McGregor későbbi nemezisét, a dagesztáni őserőt, Khabib Nurmagedomovot.

Azt hiszem az arcán minden ott van, különösebb kommentet nem kell hozzáfűzni. Később ez a két ember nemcsak összecsapott az oktagonban az UFC 229-en, 2018-ban, hanem olyan botrányosra sikerült fő mérkőzést, meg utána verekedést rendeztek a gálájukon, amelyről még hetekkel később is beszéltek a médiában. 

Azon a meccsen Khabib lényegében megsemmisítette az írt, majd kitört a bunyó a stábtagok között is, köszönhetően a mérkőzés előtti sok-sok héten át folyó trash-talk háborúnak. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!