Vágólapra másolva!
Szeptember 20-22. között rendezik Budapesten a darts European Tour soron következő állomását, a Hungarian Darts Trophy-t. Itt állt tábla elé a darts egyik ikonikus alakja is, Raymond van Barneveld.

Az 57 éves ötszörös világbajnok pénteken az esti programban állt először a tábla elé, ahol magabiztos játékkal 6-3-ra verte angol ellenfelét (Edhouse-t), így szombaton majd a második körben a második kiemelt Ross Smith-szel találkozik. 

Barneveld  a győzelmét követően a Nemzeti Sport beszámolója szerint elmondta, hogy a helyszín, a budapesti MVM Dome az egyik legjobb létesítmény, ahol megfordult hosszú és tartalmas pályafutása alatt: 

"Ez egyértelműen a legjobb hely, ahol a European Touron játszottam. A közönség csodás, a létesítmény a színpaddal, a bemelegítő szekcióval benne a tíz tévéképernyővel fantasztikus, semmire nincs panaszom. Nemrég még csak nem is hallottunk Magyarországról a darts berkeiben, most pedig ilyen pazar helyszínen játszhatunk”.

Fotó: ANP via AFP / DELFT - Raymond van Barneveld during a test of a new dart developed by TU Delft researchers. According to the researchers, this is a dart that is almost 50 percent more accurate than a conventional dart. ANP ROBIN VAN LONKHUIJSEN netherlands out - belgium out (Photo by ROBIN VAN LONKHUIJSEN / ANP MAG / ANP via AFP)

A holland darts ikon azt is megjegyezte, hogy akár Premier League-fordulónak is helyet adhatna Budapest. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!