Vágólapra másolva!
Kalandos napokat élt át az amerikai Ryan Seggerman, akinek nem csupán az ellenfelekkel, hanem idővel is meg kellett küzdenie, miután Európát átszelve rohant egyik teniszversenyről a másikra.

Az utóbbi idők egyik legelképesztőbb belépőjét mutatta be a Challenger Touron Ryan Seggerman, aki szombaton még a lengyel Szymon Walkow oldalán volt érdekelt a Lengyelországban rendezett szczecini tenisztorna döntőjében, ám ott két sima szettben, 2-6, 1-6-ra kikapott a Guido Andreozzi, Theo Arribage párostól.

Mexico City Open - Day 5
Több mint 1600 kilométert utazott egy nap alatt az amerikai Ryan Seggermant, de a cukorbetegsége megállította
Fotó: NurPhoto via AFP

Az elbukott finálé után a világranglista 400. helyén álló játékosnak nem sok ideje volt szomorkodni, még kevesebb pihenni, ugyanis másnap már a több mint 1600 kilométerrel odébb lévő franciaországi St. Tropez-ban zajló challengerversenyen volt jelelése. Damian Kust újságíró beszámolója szerint az amerikai teniszező hajnali 4:30-kor hagyta el a lengyelországi szállodáját, ahonnan egy berlini átszállással Marseille-be repült. A francia kikötővárosból aztán vonattal utazott tovább, végül a szervezők közbenjárásával autóval érkezett meg a tornára.

A 25 éves teniszezőnek a közel 24 órás utazás miatt azonban arra már nem maradt ideje, hogy a holmiját letegye a szállodában, így a bőröndjével együtt egyenesen a teniszpályára sietett, a nem mindennapi pillanatot pedig a közvetítő kamerák is megörökítették.

A fárasztó utazás ellenére Seggerman sikerrel vette a selejtező első körét a hazai közönség előtt játszó Arthur Reymond ellen, ám cukorbetegsége miatt az Eliakim Coulibaly elleni meccsét a második szettben feladni kényszerült, így végül búcsúzott.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!