Vágólapra másolva!
Magyar sikert hozott a sznúker British Open selejtezője! Révész Bulcsú döntő frémben legyőzte a kétszeres világbajnoki döntős, világranglista-11. Allister Cartert, így főtáblára jutott a magyar sznúkerjátékos.

A junior világbajnok és U18-as Európa-bajnok Révész Bulcsú az idei évben vált profivá, és azóta máris több szép sikert ért el. Ám hétfőn este minden eddigin túltett, a 17 éves magyar sznúkerjátékos ugyanis 4-3-ra legyőzte a világranglista 11. helyén álló, hatszoros pontszerző tornagyőztes, kétszeres világbajnoki döntős Allister Cartert a British Open selejtezőjében. A 45 éves, jóval esélyesebb Carter 2-0-s előnyre tett szert, ám Révész többek között egy hatvanas brékkel fordított, majd ugyan 3-2-es vezetés után még angol ellenfele egyenlített, a döntő frémet a magyar sznúkeres magabiztosan nyerte meg.

sznúker, Révész Bulcsú
Révész Bulcsú óriási sikert ért el
Fotó: NurPhoto via AFP / Robert Szaniszlo / NurPhoto

Újabb nehéz ellenfél vár Révész Bulcsúra a sznúker British Openen

A pályafutása eddigi legnagyobb sikerét arató Révész Bulcsú a British Open-főtábla első körében a korábbi világbajnok, világranglista-25. Stuart Bingham ellen lép asztalhoz, a találkozót kedden este rendezik meg – írta meg a Magyar Nemzet is.

Nézze meg, miként jutott fel a főtáblára Révész Bulcsú!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!