Vágólapra másolva!
Olyat már láttunk küzdősportrendezvényen, hogy valakit egy szép köríves fejrúgással merevre rúgtak. Olyat azonban nem, hogy valakit egy hivatalos bokszmeccs közben KO-zzanak így. Mostanáig kellett csak erre "várni".

Múlt szombaton (október 20-án) a veretlen orosz vegyes harcművészetek (MMA) harcos, Idris Abdurashitov egy kegyetlen fejrúgással merevre rúgta a veretlen iráni szuper könnyűsúlyú bokszoló Bagher Farajit egy bokszmeccsen, a thaiföldi Phuketben, a Soi Ta-ied-en található Western Boxing Gymben (más néven Ali's Boxing Gym).

Abdurashitov egyértelműen vesztésre állt és vereséget szenvedett volna a pontozó lapok állása szerint, így ahelyett, hogy beletörődött volna ebbe vagy tisztességesen próbált volna meg KO-t elérni, 

az orosz bunyós a negyedik és egyben utolsó menetben egy köríves fejrúgással elintézte Farajit. Abdurashitov azonnal a sarokba sétált és elhagyta a ringet.

A meccs után Abdurashitov az Instagramján dicsekedett a tettével. „Így [debütáltam] a profi bokszban és egy életre diszkvalifikáltak”. 

Abdurashitov (4-0) az Ázsiában piacvezető MMA-promóciónak, a ONE Championshipnek a versenyzője volt a ONE Friday Fights 78-as bangkoki (Thaiföld) versenyén, ahol a mérkőzését a második menetben nyerte meg. Az biztos, hogy ezután a mocskos húzása után nehezen talál majd meccset magának bármelyik promócióban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!