Vágólapra másolva!
A háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka férje a közösségi médiában írt üzenetet a feleségét kritizáló Shane Tusupnak.

Múlt csütörtökön Shane Tusup nyílt levelet intézett Hosszú Katinkához, amelyben lényegében arról írt, hogy az úszó miatta lett eredményes, és hogy a sikerei a fejébe szálltak, közben pedig elfelejtette, hogy honnan jött. Tusup nemcsak Hosszú Katinka férje volt, hanem a háromszoros olimpiai bajnok úszónő edzője is, és az amerikai szakember a közösségi oldalaira feltöltött bejegyzésében egy táblázattal is jelezte, hogy a 2012 és 2018 közötti időszak volt Hosszú legeredményesebb korszaka, amikor ő volt a trénere. 

Hosszú Katinka
Hosszú Katinka és Shane Tusup egymásnak üzengettek, de az úszónő jelenlegi férje is hozzászólt az amerikai kritikájához
Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Fájdalmas volt látni, ahogy mindaz, amit felépítettem lángba borult és egyetlen dolog maradt meg: egy nagy száj. Évekig hallgattam a csapatunk iránti tiszteletből. Teljes mértékben hiszem, és nyíltan kijelentem, hogy nélküled nem lettem volna képes ilyen eredményeket elérni, de ugyanez igaz rád is" – írta Shane Tusup múlt héten, a teljes bejegyzése ITT olvasható.

Hosszú Katinka és Gelencsér Máté is reagált Shane Tusup szavaira

Hosszú Katinka egy nappal később reagált korábbi férje kritikáira. A bejegyzésében leírta, hogy új férjével, Gelencsér Mátéval úgy döntöttek, a családalapítás és a magánélet többet ér, mint további sikerek hajszolása; továbbá az úszónő üzent Tusupnak is.

„Megértem, hogy Shane egóját bántja, hogy a karrierjét tekintve közös munkánk előtt és után sajnos nem tudott eredményt elérni, mint úszó, edző, golfozó vagy bokszoló" – állt többek között ez a mondat is a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka levelében.

A Ripost észrevette, hogy Hosszú Katinka férje, egyben kislányának édesapja is hozzászólt a vitához: Gelencsér Máté Shane Tusup bejegyzéséhez szólt hozzá.

És mi a helyzet a te statisztikáddal edzőként Katinka előtt és után?" 

– írta Gelencsér Máté.

Hosszú Katinka és Gelencsér Máté válaszai óta Shane Tusup a cikkünk megjelenéséig nem reagált újból.

Kapcsolódó cikkek

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!