Vágólapra másolva!
A Professional Fighters League (PFL) a világ egyik vezető MMA-szervezete (amely korábban felvásárolta a Borics Ádámot és ifjabb Növényi Norbertet is foglalkoztató Bellatort), amely most egy óriási gálát rendez Szaúd-Arábiában.

Az Óriások csatája névre keresztelt rendezvény fő mérkőzésén az UFC egykori nehézsúlyú világbajnoka, Francis Ngannou néz majd farkasszemet a PFL királykategóriájának bajnokával, Renan Ferreirával. Ngannou utoljára 2022. januárjában lépett ketrecbe, akkor egyhangú pontozással védte meg világbajnoki címét Ciryl Gane ellen az UFC-ben. 

Azóta nem volt mérkőzése, ugyanakkor a PFL-en belül megkapta az afrikai divízió fejlesztését, mellette pedig egy családi tragédia rázta meg a 38 éves sportolót, váratlanul meghalt egy éves korában a kisfia 2024. áprilisában.

A két kolosszus ütközete mellett szintén nagy érdeklődés övezi a legendás Cris Cyborg (korábbi Invicta, Strikeforce, Bellator és UFC-bajnok) és a PFL két súlycsoportos világbajnokának, Larissa Pachecónak a küzdelmét.  

Ahogy a fenti videón látható, a harcosok sikeresen bemértek a szombati gálára, amely már az ötödik olyan esemény lesz, amelyet Rijádban rendeznek. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!