Vágólapra másolva!
Ő csak egy gót lány, aki éppenséggel halottakat szállító gépjárművével hódít az interneten.

A világ egyik legismertebb előfizetéses szolgáltatása az OnlyFans. A Netflix, a YouTube Prémium, a Game Pass és a többi versenytárs érdeklődve figyeli, hogy mekkora összegeket költenek el ezen a platformon. Az OF-ről mindenki tudja, hogy a legnagyobb bevételeket a tartalomgyártóknak az erotikus, 18+-os kategóriába sorolható képek és videók jelentik. Elég csak Amouranth-ra gondolni, aki eredetileg Twitchen videójátékok közvetítésével szerzett magának egyre nagyobb és nagyobb hírnevet, azonban rájött arra, hogy inkább a testét helyezi előtérbe. 

Először csak a bikinijével lovagolta meg a gumibanánokat a felfújható medencéjével, de egyre merészebb és merészebb dolgokat vállalt be a támogatásokért cserébe. 

Miután nem lehetett tovább feszegetni a Twitch kereteit, átnyargalt OnlyFansre, ahol három év leforgása alatt nagyjából 56 millió dollárt kalapozott össze. Ennél jóval kisebb tömegeket mozgat meg Hailey Rose, aki ‘that_girl_with_the_hearse’ néven vált ismertté az interneten. A gót lány és a halottaskocsija akkora népszerűségre tett szert az Instagramon, hogy Rose eldöntötte, Lincolnja megérdemli az igazi reflektorfényt.

e-sport
Hailey Rose
Fotó: esport1.hu

Ennek következménye nem lett más, mint egy dedikált OnlyFans-oldal, ahol feliratkozhat bárki 6,66 dollárért az exkluzív képekre, amelyet csak ott oszt meg a lány az autójáról. Bizony, mielőtt bárki arra gondolna, hogy Rose-ról lehet fellelni pikánsabb beállításokat, nekik bizony csalódást okozhat, hogy csak a négykerekű szerepel minden egyes fotón.

Az ilyen emberek gyorsan begurulnak, kommentelnek csalódottságukról, valamint nekem is haragos üzeneteket küldenek, hogy átvertem őket. Szerintük ez egy erkölcstelen cselekedet és szégyelljem magam” 

– magyarázza Rose.

Viccnek szánta, de már a legfelsőbb 4,3%-ban van a platformon ezzel az ötletével az influenszer, aki teljes állásban foglalkozik a brandjének értékesítésével. A megnyerő stílusa és ötletes tervei miatt pörög a biznisz, amely keretében pólókat, pulcsikat, kitűzőket, matricákat és felvarrókat vásárolhatnak a rajongók.

Amikor először elkezdte Instagramon reklámozni az OnlyFanst, azonnan lesújtott a kalapács. A népszerű oldal nem tudott különbséget tenni abban, hogy valójában nem erotikus képek megvásárlására buzdítja a követőket a lány, hanem egyszerűen csak az 1999-es Lincoln Town Carjának szeretne még nagyobb figyelmet generálni. Végül a bannolás után visszatért, lecserélte az OnlyFanst OnlyFuneralsre, így már szabadon folytathatja marketinghadjáratát. Nagyon ötletes és egyedi az, ahogy kezeli a modern trendeket Rose. Kifejezetten rövid idő alatt nőtte ki magát ekkorára a Lincoln-üzlet, ami néhány videóval indult még két évvel ezelőtt.

Ezek után már csak az a kérdés, hogy milyen olyan polgárpukkasztó dolog hiányzik még OnlyFansről? Mi lehet a következő, amiről képeket és videókat lehet majd vásárolni néhány dolláros feliratkozásért cserébe? Egy hólapát kalandjai, egy fél pár zokni megpróbáltatásai, egy cédrusfa mindennapjai? Erre csak az idő adhat választ.

Kapcsolódó cikkek

 

Mindent egy helyen az Eb-ről