Vágólapra másolva!
Sűrű napjai voltak az egyik legismertebb influenszernek. Nem, nem arról a srácról van szó, aki néhány órára élőben streamelt Budapestről.

Július 16-án gyakorlatilag az egész magyar társadalomhoz eljutott az az információ, hogy valaki képes azzal felhergelni egy hatalmas tömeget, hogy élő tartalomgyártásba kezd. IShowSpeed felbukkanása a Mammutban, a Várban és a Fővám téren váratlan volt, azonban lehetett rá számítani azoknak, akik az amerikai fiatal streaming csatornáin otthonosan mozognak. 

Nála egy jóval nagyobb névnek számít Twitchen Ibai Llanos, azonban utóbbi személy tevékenységét csak kevesen ismerhetik a Kárpát-medencében, mivel szinte kizárólag spanyol nyelven közvetít.

A spanyolok és szinte a teljes dél-amerikai közösség alig várta, hogy kedvencük egy újabb influenszer boxgálát rendezzen (tulajdonképpen ez a spanyol Sztárbox). A helyszín a Real Madrid futballstadionja, a Santiago Bernabéu volt, ahol egymásnak estek a celebek. Egy időpillanatban volt, hogy 3,85 millióan nézték a küzdelmeket. 

Soha ennyien még nem kattintottak egyszerre egy Twitch-csatornára, ami azt jelenti, hogy egy újabb világrekord fűződik a még mindig csak 29 éves internetes híresség nevéhez.

A bunyónak vége, Ibai azonban nem pihent meg, hanem ellátogatott a friss UEFA EURO 2024 győzetéshez, a spanyol futballválogatotthoz, akikkel együtt emelte fel a trófeát. A KOI esport szervezetének alapítója, a G2 Esports egykori tartalomgyártója ismét bebizonyította, hogy körülötte forog a világ, legalábbis annak egy bizonyos szeglete.