Vágólapra másolva!
Az EA Sports az FC 25-tel még magasabbra tenné azt a bizonyos lécet.

Copa America ott, Európa-bajnokság itt. A labdarúgás szerelmesei alig találnak olyan idősávot, amikor ne az egyik kedvenc időtöltésük szórakoztatná őket. Szerencsére akkor sem marad a drukker foci nélkül, ha épp a televízióban nincsen őt érdeklő mérkőzés. Ilyen esetben érdemes elővenni az EA Sports FC 24-et, a világ legnépszerűbb futball tematikájú videójátékát. Most kifejezetten olcsón lehet beszerezni a programot, ugyanis egyre közeledik az időpontja a folytatás piacra dobásának.

Az interneten elég nagy port kavart hírek alapján még nagyjából két hónapot és pár hetet kell kibírni addig, amíg az ígéretek szerint kívül-belül megújult EA Sports FC 25 megérkezik PC-re és konzolokra. Ha lehet hinni a szivárogtatóknak, akkor 

2024. szeptember 27-étől bárki belevághat a karrierbe akár kedvenc csapatával, akár egy általa irányított játékossal.

Ez azt jelenti, hogy szeptember 20-án a különleges kiadás előrendelői már nyitják azokat a pakkokat, ahol kis százalék eséllyel ott lapulhat Haaland, Mbappé vagy Bruno Fernandes. Sajnos már a fapados verzióért is mélyen a zsebbe kell nyúlni, ugyanis körülbelül 30 ezer forintért lehet majd lecsapni a Standard, 40 ezer forintért az Ultimate kiadásokra.

ea sports fc
A hírek szerint nem Erling Haaland, hanem Jude Bellingham fog szerepelni az EA Sports FC 25 borítóján
Fotó: EA SPORTS FC

Szerencsére van egy másik mód is arra, hogy legálisan bele lehessen kóstolni a fergeteges forgatagba. Az EA Play előfizetői számára egy 10 órás demóval készül az EA Sports, amely során szabadon lehet garázdálkodni a gyepen. 

A hivatalos bejelentésre napokon belül sor kerülhet, akkor a legfontosabb részleteket már kőbe vésett formában kapják meg a rajongók.

Kapcsolódó cikkek:

 

Mindent egy helyen az Eb-ről