A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Egy teljesen őrült kísérletbe fogott bele Norme, aki eldöntötte, hogy nem alszik el, amíg nem ér el egy célt.

Az emberi test csodálatos. Hihetetlen hatékonysággal képes regenerálódni, valamint a legszélsőségesebb körülmények között is az alapvető funkciókat ellátni. Ettől függetlenül nem igazán tesz jót az neki, ha szándékosan megfosztják olyan dolgoktól, mint a evés, ivás, jelen esetben az alvás. Egy feltörekvő streamer úgy döntött, hogy élőben közvetíti minden másodpercét annak, hogy 12 egymást követő napon keresztül ébren van. Pontosan, 264 óra és 24 perc volt az a cél, amit kitűzött maga elé a fiú, mert úgy vélte, hogy ezzel megdönti a világrekordot. 

Ez már csak azért is őrültség, ugyanis a hivatalos adatbázis szerint a “nem alvás” rekordját 1997-ben egy bizonyos Robert McDonald megdöntötte, amikor 453 óra 40 percen keresztül, orvosi segítséggel és felügyelet mellett egyszerűen nem hajtotta álomra a fejét.

alvás
Versenyfutás az idővel.

Alvás nélkül nem megy

Norma úgy volt vele, hogy ő ezt a rekordot nem veszi figyelembe, egy másik (1964-ben Randy Gardner 264 órán keresztül bírta ébren) motiválja majd őt. 

A csúcsdöntés sikerült, azonban az utolsó órákban már annyira aggódtak érte a nézők, hogy ráhívták a rendőrséget. A yard meg is érkezett egy mentőautó társaságában a házhoz, azonban további intézkedés nem történt. 

Norma folytathatta a saját egészségére is kifejezetten káros magatartását, igaz nem YouTube-on és Twitchen, hanem Rumble-ön. Előbbi két platform ugyanis nemes egyszerűséggel tiltotta őt, mivel úgy értékelték (egyébként jogosan), hogy saját magának okoz kárt azzal a srác, hogy megvonja önmagától az alvást.

Ha valaki ezek után mégis arra vetemedne, hogy mindenféle orvosi kontroll nélkül hasonló elfoglaltságot tűz ki maga elé, akkor vegye figyelembe azt, hogy a szervezetnek igenis szüksége van az alvásra!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!