Vágólapra másolva!
Új szolgáltatást vezet be a fejlesztő, avagy továbbra is elképesztő összegeket lehet költeni majd a digitális térben.

Már csak egyetlen egyet kell aludni, hogy szeptember 20-án útjára induljon a labda az EA Sports FC 25-ben, az egyik leginkább várt videójátékban. A fejlesztőcsapat nem bízta a véletlenre a potenciális bevételek felhalmozását, ugyanis megérkezik a futballpályákhoz kapcsolódó kalandokhoz a Season Pass, azaz az eseménybelépő. Ez egy olyan extra funkció, ami további pénzköltésre biztathatja a gamereket, igaz, továbbra is tökéletesen élvezhető minden játékmód akkor, ha csak és kizárólag az alapjátékkal rendelkezik a felhasználó.

EA Sports, FC25
Az első szerencsések már kipróbálhatták a játékot a különböző gamer rendezvényeken
Fotó: AFP

Az Ultimate Team egyik producere, Karthik Venkateshan izgalmas részleteket osztott meg arról, hogy pontosan mit is kapnak majd a játékosok a pénzükért.

„Az ingyenes szint lényegében az lenne, amivel a játékosok jelenleg találkoznak az elődben… Ennek a tetejére tesszük a prémium opciót… Ez az újdonság feltűnik majd a klubok, a karrier és az Ultimate Team játékmódokban.”

Richard Waltz, az UT egyik fejlesztője ehhez hozzátette, hogy nem lesz egyetlen olyan dolog sem a fizetős tierben, amit az ingyenes fiókok gazdái ne tudnának megszerezni. 

Ez azt jelenti, hogy itt ismét azért fizethetnek majd a játékosok, hogy minél hamarabb eljussanak a piramis csúcsára, ahol a legértékesebb extrák vannak.

 A többieknek az FC-pontokat és UT-érméket kell majd farmolni, abból megvásárolhatják a Premium Passt. Ez a hibrid megoldás nagylelkűnek tűnik, de az idő is pénz, amivel sokan nem számolnak. Egyesek számára sokkal egyszerűbb és kifizetődőbb lehet rövid és hosszú távon, ha inkább valódi pénzt áldoznak majd az eseménybelépőkre, mint az, hogy grindolnak a meccseken és kihívásokon. Ezt el kell fogadni, avagy hiába marad “free-to-play” még mindig az alapjáték megvásárlása után az FC 25, ez csak a csalóka látszat. 

Valójában súlyos ezer forintokat kell rákölteni arra, hogy minél jobb csapattal vághasson bele a virtuális gólszerzésbe a videójátékos/esportoló!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!