Vágólapra másolva!
A liverpooli támadó középpályás csak a dobogó harmadik fokára fért fel a legnépszerűbb sport videójátékban.

Végre valahára elérkezett az a pillanat, amire a digitális foci rajongói annyira vártak. Az EA Sports FC 25 hivatalosan elstartolt, így ismét őrületes összegeket lehet elverni arra, hogy a lehető legjobb játékosokból álljon össze az álomcsapat. Az új játékmóddal, rengeteg grafikai és MI-fejlesztéssel érkező program garantáltan ott lesz majd a díjkiosztókon, mivel továbbra sincs vetélytársa a műfajban. Cristiano Ronaldo és az UFL egyelőre inkább tűnik egy gyenge másolatnak, a FIFA nevével ellátott újrakiadás meg várat magára. Az eFootball ingyenessége okán jó alternatíva lehet, de a komplex élményért, a Bajnokok Ligájáért, valamint az összes valósághű logóért és arcért bizony ki kell fizetni a közel 20 000 forintot, ugyanis nagyjából ennyibe kerül hivatalos úton megszerezni az Electronic Arts termékét.

A magyarok számára kiemelten fontos, hogy minél magasabb értékeket kapjanak a hazai labdarúgók. 

Csak és kizárólag a pontszámok alapján nem Szoboszlai Dominikot tartják a legjobbnak a fejlesztők, 

ugyanis a válogatott csapatkapitánya, a Liverpool alapembere a harmadik a listán 81-es összesített mutatóval.

Szoboszlai Dominik
A magyar focisták közül nem Szoboszlai Dominik kapta a legjobb értékelést az EA FC 25-ben
Fotó: Origo

A második helyre Gulácsi Péter kapaszkodott fel, aki magabiztosan őrzi az RB Leipzig kapusát. A legértékesebb magyar kapus még a 2022/23-as idényben sérült meg komolyabban, azóta azonban mindössze két összecsapást kellett kihagynia. Stabil teljesítménye egy 82-es pontszámra volt elég.

A képzeletbeli trófeát Willi Orbannak lehet átadni, ugyanis a Lipcse belső védője 83-as értékelésével minden honfitársát maga mögé utasította. 

A 31 éves veterán szerződése 2027. június 30-áig szól a német klubnál, az átigazolási piacon az értékét jelenleg 10 millió euróra lövi be a transfermarkt oldala.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!