A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Megfenyegették a spanyol válogatott focistát és a családját

Horizontal
Álvaro Morata Eb-n nyújtott teljesítménye nem tetszett a szurkolóknak
Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-válogatott csatárát, Álvaro Moratát és családját megfenyegették a szurkolók, amiért a futballista rengeteg helyzetet hagyott ki eddig az Európa-bajnokságon.
Vágólapra másolva!

A BBC Sport megírta, hogy a 28 éves játékos elmondása szerint a közösségi médiában kifejezetten rosszindulatú üzeneteket kapott, valamint Sevillában a felségét és a gyermekeit sértegették.

árulta el Morata a Cadena Cope rádiónak.

"A feleségem és a gyerekeim Morata feliratú mezben érkeztek a sevillai stadionhoz és az emberek kiabáltak velük, sértegették őket. Ez bonyolult dolog. Megértem, hogy a szurkolók kifütyülnek a kihagyott helyzeteim miatt, de mindennek van határa" - panaszkodott a Juventus csatára.

Álvaro Morata sok kritikát kapott, még a családját is megfenyegették Forrás: AFP/David Ramos

Morata eddig rengeteg helyzetet hagyott ki az Eb-n és a szlovákok ellen 5-0-ra megnyert mérkőzésen 0-0-s állásnál tizenegyest hibázott.

A spanyol drukkerek az Eb előtti, Portugália elleni barátságos mérkőzés alkalmával is kifütyülték, majd a tornán a svédekkel játszott gól nélküli döntetlen és a lengyelek ellen elért 1-1-es mérkőzés során is kapott hideget-meleget. Ez utóbbi összecsapáson Morata lőtte a spanyolok egyetlen gólját, de Gerard Moreno kihagyott 11-ese után a kapusról kipattanó labdát a kapu mellé lőtte, ami szintén nem nyerte el a szurkolók tetszését.

Moratát az utolsó csoportmeccs előtti bemelegítés során is kifütyülték, ennek ellenére úgy véli, jó döntés volt, hogy elvállalta a tizenegyest, amelyet a szlovákok kapusa végül kivédett.

modta az esetről a támadó.

A spanyol válogatott a nyolcaddöntőben Horvátország ellen lép pályára, és Morata egy jó teljesítménnyel talán maga mellé állíthatja a kritikus szurkolókat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!