A Hősök teréről indul a magyar szurkolói menet a budapesti Eb-meccsre

magyar szurkolók magyar fociválogatott magyar válogatott lyon  foci-Eb
A Magyar Válogatott 3-3-as döntetlent ért el Portugália ellen a 2016-os Európa Bajnokság csoportkörének utolsó mérkőzésén Lyonban
Vágólapra másolva!
A magyar válogatott szervezett szurkolói tábora, a Carpathian Brigade 13 órától tart gyülekezőt a Hősök terén kedden, majd 15 órakor útnak indulnak a drukkerek a Puskás Arénába a Portugália elleni Eb-meccsre. A fanatikusok a vonulással kapcsolatosan kiadtak egy közleményt, amelyben megtalálható minden fontos részlet.
Vágólapra másolva!

„Szurkolótársaink!

Holnap végre elérkezik a nap, melyet minden magyar fanatikus izgatottan várt. Tisztelettel kérnénk mindenkit, olvassa el az alábbiakat, és hívja fel társai figyelmét is rá!

13:00-tól gyülekezünk a Hősök terén, és legkésőbb 15:00-kor útnak indulunk a Puskás Aréna felé. A Táborban (Stefánia úti oldal) a jól megszokott, egységet képező fekete póló lesz a dresszkód. Mellőzzük a divatosnak hitt kalapokat, bohócsapkákat, arcfestéseket stb. Futballmérkőzésre megyünk és nem cirkuszba!

A vonulást egy egységet képező MAGYARORSZÁG feliratú drapéria fogja vezetni. Kérjük, e mögé sorakozzon mindenki!

Mindenkitől kulturált megjelenést várunk! Természetesen el lehet fogyasztani néhány hangulatfokozó italt, de mindenki tudja, hogy hol a határ. 100%-os fegyelmezettség és egység! A Hősök terét és környékét, valamint a vonulás teljes útvonalát, nemzetünk fővárosának utcáit tiszteljük meg azzal, hogy nem hagyunk magunk mögött szemetet. Határozott, tekintélyt parancsoló, a magyarsághoz méltó menetet kell lebonyolítsunk!

Megkérnénk mindenkit, hogy semmilyen médiának ne nyilatkozzon senki! Mindvégig kövessétek az előénekesek instrukcióit! Amint elérkezünk az Arénához, figyeljétek mely kapuknál vannak a legkevesebben, kerüljük a torlódásokat.

A mérkőzés kezdetén az esemény rangjához és a Hazánkhoz méltó, nagyszabású koreográfiával készülünk. Holnap reggel megosztjuk a pontos információkat is, melyek szükségeltetni fognak a látvány sikeres bemutatása érdekében.

A stadionba való belépéshez szükséges karszalagokat mindenki időben váltsa ki! Aki nem jutott belépőhöz, annak bátran ajánljuk a Városligetben található szurkolói zónát. Holnap találkozunk! (Tegnap készült a poszt, így természetesen ma lesz a találkozó, - a szerk.)

Köszönjük, ha betartjátok a kéréseinket, és ezáltal egy örökké emlékezetes napot élhetünk át együtt!

Mindörökké Magyarország!

CB'09" – olvasható a szurkolók közleménye, így garantált lesz a jó hangulat Portugália ellen.

A szurkolók egy koreográfiával is készülnek a találkozóra, ezzel kapcsolatban is fontos információkkal szolgáltak a meccsre kilátogatóknak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!