A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

EURO 2020: a magyar szurkolókat nem lehet átlagosnak nevezni

Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2020, labdarúgás, magyar válogatott, szurkoló, szurkolás, drukker, vonulás, tömeg, Budapest, Magyarország - Portugália, Budapest, 2021.06.15. Dózsa György út
Vágólapra másolva!
A magyar válogatott szervezett szurkolói tábora, a Carpathian Brigade vezetésével kedden, a Hősök terétől vonultak a magyar fanatikusok a Puskás Arénáig, ahol egészen elképesztő hangulatot teremtettek a magyar-portugál (0-3) Eb-meccsen. A drukkerek a közösségi oldalon írtak a felejthetetlen élményről.
Vágólapra másolva!

„Szurkolótársaink! Szeretnénk köszönetünket kifejezni felétek. Tegnap ismét megmutattuk és

bebizonyítottuk Európának, hogy a magyar szurkolókat semmiképp nem lehet átlagosnak nevezni. Egy hatalmas vonulást követően egy nagyszabású koreográfiát is bemutattunk, majd végig szurkoltuk szervezetten a mérkőzést, egyedüliként az Európa-bajnokságon.

Köszönet mindenkinek, aki részt vett benne! Gábriel arkangyal velünk volt tegnap! Legyünk mindannyian büszkék arra, hogy egy ilyen csodálatos nemzetnek lehetünk a részei. Szombaton folytatás; 11:00 Hősök tere! Mindörökké Magyarország!" –írta a bejegyzésében a Carpathian Brigade.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!