A németek sztárfocistája az Eb-ről üzent szerelmének

Portugália - Németország, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2020, labdarúgás, csoportkör, F csoport, Allianz Arena, München, 2021.06.19.
Germany's defender Robin Gosens (L) heads the ball to score their fourth goal during the UEFA EURO 2020 Group F football match between Portugal and Germany at Allianz Arena in Munich on June 19, 2021. (Photo by Matthias Hangst / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
A magyar válogatottal egy Eb-csoportban szereplő német nemzeti tizenegy játékosa, Robin Gosens nagyon sokat köszönhet a barátnőjének Rabeának, akivel több mint nyolc éve alkot egy párt. Az Atalanta légiósa a Bildnek elárulta, hogy már jegyben járnak.
Vágólapra másolva!

„Mindent Rabeénak köszönhetek. Megemelem előtte az összes kalapomat. Nagyon sokat feladott értem" – mondta Gosens a lapnak. Rabea és Robin Gosens az észak-olaszországi Bergamóban élnek, és a nő gyógytornászként dolgozik.

Robin Gosens sokat kösöznhet a barátnőjének Forrás: AFP/Matthias Hangst

Rebea nem tudott ott lenni a németek 4-2-s Portugália elleni sikerénél a müncheni stadionban, de elsőként egymásnak üzentek a meccs után.

A csoport záróköre előtt a franciáknak 4, a németeknek és a portugáloknak 3-3, a magyaroknak 1 pontjuk van. A harmadik fordulóban, szerdán Münchenben két társrendező Németország és Magyarország találkozik, míg Budapesten a Puskás Arénában Portugália-Franciaország összecsapást rendeznek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!