A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ronaldo nem tudott gólt lőni, a portugálok döntetlent játszottak a spanyolokkal

Spain v Portugal - International Friendly soccer International Friendly Cristiano Ronaldo Waist up One person international friendly match Estadio Wanda Metropolitano Juventus FC failed occasion Jose Breton Pics Action June Madrid Horizontal SPORT FOOTBAL
Cristiano Ronaldo 36 évesen sem akar pihenni
Vágólapra másolva!
Péntek este a magyar labdarúgó-válogatottal azonos Eb-csoportban szereplő portugál csapat 0-0-s döntetlent játszott a spanyol-válogatottal a madridi Wanda Metropolitano Stadionban.
Vágólapra másolva!

A Madridban rendezett találkozón a spanyol válogatott sokkal többet birtokolta a labdát, a portugál csapatnak kilencven perc alatt csak egy kapura lövése volt. Luis Enrique csapata a 91. percben megnyerhette volna a meccset, de Alváro Morata lövése a felső lécen csattant, így maradt a gólnélküli döntetlen.

Cristiano Ronaldo 36 évesen sem akar pihenni Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton

Az Eb-címvédő portugál csapat edzője, Fernando Santos hatot cserélt a meccset, viszont a 36 éves Cristiano Ronaldo végigjátszotta a találkozót.

Az olasz válogatott 4-0-ra legyőzte ugyancsak a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságra készülő cseh csapatot.

A csoportmérkőzéseiket Rómában játszó olaszok jövő pénteken a törökök ellen kezdik meg szereplésüket az A jelű kvartettben, majd a svájciakkal és a walesiekkel játszanak.

A csehek Glasgow-ban lépnek pályára a skótok és a világbajnoki ezüstérmes horvátok ellen, a D csoport küzdelmeit Londonban zárják az angolok ellen.

Barátságos mérkőzések:
Olaszország-Csehország 4-0 (2-0)
Magyarország-Ciprus 1-0 (1-0)
Spanyolország-Portugália 0-0
Észak-Macedónia - Kazahsztán 4-0 (1-0)
Finnország-Észtország 0-1 (0-0)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!