A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Az Eb-döntő előtt elzárta az olasz élelmiszereket a vásárlói elől egy angol boltos

Vágólapra másolva!
Vasárnap este az Olaszország lesz az angol válogatott ellenfele a részben budepesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság döntőjében. Angliában egy üzletember meglepő dolgot tett, ugyanis úgy döntött, hogy élelmiszerboltjában elzárja az olasz származású ételeket a finálé előtt.
Vágólapra másolva!

A Birmingham Mail számolt be róla, hogy egy helyi üzletember már olyannyira futball-lázban ég, hogy a vasárnap esti Eb-döntő előtt, minden Olaszországból származó ételt elzárt a vásárlók elől. Az erről készült képet pedig természetesen megosztotta a közösségi oldalán, amely azóta vírusként terjed az interneten.

Az elzárt mirelit pizzák a fagyasztóban Forrás: Twitter

A 34 éves Avtar Singh sárga-fekete szalaggal akadályozta meg a vásárlókat abban, hogy különféle árucikkeket vásároljanak a boltjában, többek között elzárta a fagyasztott pizzákat, különbféle szószokat és a fokhagymás kenyeret, valamint a tésztákat is.

– írta viccesen a bejegyzésében Avtar Singh.

Avtar később elismerte, hogy a bejegyzést csak tréfának szánta, és természetesen továbbra is kaphatóak az olasz termékek a boltjában.

Angliában nagyon komolyan vették az olaszok elleni Eb-döntőt Forrás: Twitter

"Mindannyian rajongunk a labdarúgásért. Fel akartuk díszíteni az üzletet, és úgy gondoltuk, hogy vicces lenne, ha leragasztanánk az olasz származású ételeket, és azt mondanánk, hogy már nem kaphatóak. Természetesen csak tréfa volt" - mondta Singh

Érdekesség, hogy a bejegyzést egy nap alatt már több mint 13 ezren látták.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!