A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Élve elégetéssel fenyegették meg Morata olasz barátnőjét az Eb-elődöntő után

Alvaro Morata And Alice Campello Present New LG Smartphone IDSOK LG November 7 2019 7th November 2019 LG G8x Horizontal CELEBRITY SPONSOR SMARTPHONE
Alice Campello present the new 'LG G8X ThinQ' smartphone on November 07, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by Oscar Gonzalez/NurPhoto) (Photo by Oscar Gonzalez / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Alice Campello, a spanyol válogatottban szereplő Alváro Morata olasz felesége nyilvánosságra hozta, milyen gusztustalan üzeneteket, köztük halálos fenyegetéseket is kapott a kedd esti Olaszország–Spanyolország Eb-elődöntő után.
Vágólapra másolva!

A mérkőzést tizenegyesekkel nyerték meg 4-2-re az olaszok, de a spanyolok egyenlítő gólját a rendes játékidőben a Juventusban szereplő Alváro Morata szerezte, aki aztán a büntetőpárbajban hibázott (ahogy tette azt a lengyelek elleni csoportmeccsen is).

De hiába az olasz továbbjutás, egyesek az ünneplés helyett inkább Morata és Alice Campello gyalázásával voltak elfoglalva. Az olasz hölgy Instagram-storyban meg is osztott néhány nagyon durva üzenetet.

"A férjed rákos... és a gyereked is" – így az egyik, amelyik még nem is a legdurvább.

"Meg ne próbálj képet posztolni Morata góljáról, mert megkereslek és élve elégetlek, miközben közvetítem az Instagramon" – ez volt talán a legrémisztőbb mind közül.

Alvaro Morata és Alice Campello Forrás: NurPhoto via AFP/COOLMedia/NurPhoto/Coolmedia

Campello, aki Moratával együtt már az Eb elején is kapott fenyegető tartalmú üzeneteket (akkor még leginkább a spanyol drukkereket bántotta a csatár eredménytelensége) azonban nem ijedt meg, ezért is állt inkább a nyilvánosság elé.

"Komolyan mondom, hogy csöppet sem rémítenek meg ezek a dolgok. Ez nem az "olaszok" műve, ez puszta ostobaság. De, ha ez egy törékenyebb nővel történik, az a nagyobb probléma. A sportnak egyesítenie kell bennünket, és nem az a szerepe, hogy egyesek ott éljék ki a frusztrációjukat. Nagyon remélem, hogy a jövőben komoly következményei lesznek az ilyen dolgoknak, mert ez szégyen és elfogadhatatlan" – mondta Alice Campello.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!