A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Csodagólja után gyerekeknek osztogatott autogramot a dán fociválogatott Eb-sztárja

Anglia - Dánia, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2020, labdarúgás, elődöntő, Wembley Stadion, London, 2021.07.07.
Denmark's Mikkel Damsgaard celebrates scoring their side's first goal of the game during the UEFA Euro 2020 semi final match at Wembley Stadium, London. Picture date: Wednesday July 7, 2021. (Photo by PA Wire/PA Images via Getty Images)
Vágólapra másolva!
A dán labdarúgó-válogatott játékosa, Mikkel Damsgaard kevesebb mint egy nappal az angolok elleni Európa-bajnoki elődöntőben lőtt gólja után meglátogatta korábbi futballklubját, és autogramot osztogatott a helyi gyerekeknek.
Vágólapra másolva!

A 21 éves futballista az angolok elleni elődöntőben egy szenzációs szabadrúgásból szerzett vezetést Dániának, amely végül 2-1-re kikapott és nem tudott bejutni az Európa-bajnokság fináléjába. A Sampdoria szélsője mindenesetre az egész tornán remekül futballozott a meglepően jól teljesítő dán válogatottban, és minden bizonnyal több európai élcsapat figyelmét is felkeltette.

Damsgaard a meccs után kevesebb mint egy nappal meglátogatta gyerekkori klubját, az FC Nordsjaellandot és autogramokkal kedveskedett a helyi gyermekeknek. A dán futballcsapat a Twitteren mondott köszönetet egykori játékosának.

áll a bejegyzésben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!