A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Félpályáról lőtt gólt a Chelsea vb-re készülő sztárfocistája - videó

Morocco v Chile - International Friendly match NurPhoto General news Soccer Soccer Match September 23 2022 23th September 2022 Competition International Match Morocco v Chile Soccer Team Horizontal SPORT FRIENDLY MATCH TEAM
Hakim Ziyech during the friendly match between Morocco and Chile, played at the RCDE Stadium on 23th September 2022, in Barcelona, Spain. (Photo by Urbanandsport/NurPhoto) (Photo by Urbanandsport / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Csütörtök este a labdarúgó-világbajnokságra készülő marokkói válogatott a grúz csapattal játszott felkészülési mérkőzést az Egyesült Arab Emírségekben. Az afrikai csapat már az első félidőben kétgólos előnyt szerzett, a második gólt a Chelsea támadója, Hakim Ziyech lőtte, aki egy labdaszerzés után a félpályáról emelt a grúzok kapujába.
Vágólapra másolva!

Hakim Ziyech visszatérése óriási erősítés a marokkói csapatnak. A Chelsea támadója a utóbbi másfél évben kegyvesztett volt a nemzeti csapatnál.

A korábbi szövetségi kapitány, Vahid Halilhodzic azt mondta róla, hogy olyan a magatartása, amely méltatlan egy csapat vezetőjéhez és példaképhez. Idén augusztusban aztán Halilhodzic helyére Walid Regraguit nevezték ki a válogatott élére, aki a világbajnokságra visszahívta a 29 éves játékos, aki a jelek szerint élvezi a játékot.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!