A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
12:00VízilabdaMagyarország-Szerbia

Benzema megsértődött, meg sem akarja nézni a vébédöntőt

Liverpool FC v Real Madrid - UEFA Champions League Final 2021/22 players France England UK Liverpool FC Real Madrid Karim Benzema UEFA Champions League final match Stade de occasion May Paris Horizontal SPORT FOOTBALL MATCH UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINAL PHO
Karim Benzema reakciója, miután nem adták meg a gólját
Vágólapra másolva!
Folyamatosan téma, hogy ott lesz-e valamilyen formában az aranylabdás Karim Benzema a katari foci-vb döntőjében. Úgy tűnik, ez a történet most lezárult.
Vágólapra másolva!

Az Argentína elleni világbajnoki döntőt megelőzően utolsó sajtótájékoztatóját tartotta a világbajnoki címvédő francia válogatott szövetségi kapitánya, Didier Deschamps aki újra kitért a Benzema-ügyre.

„Megtennék, hogy továbbadják a hírt a külföldi újságíróknak is? Ha nem válaszolok, akkor azt mondják, megsértődtem, Vannak játékosaim, akik megsérültek a vb kezdete óta. Karim az egyikük. Az utolsó sérültünk Lucas Hernandez volt. Azóta 24 játékossal tudok dolgozni. A kérdések, amik a sérült játékosokkal kapcsolatosak furcsák. Megvan a keretünk. Nem fogok azon elmélkedni, kiket lehetne még meghívni, korábbi játékosokat vagy sérülteket. Nem tudom, ki lesz ott, ki sérül meg addig, ki fog kezdeni. Három játékost veszítettünk, Nkunkuval az elején. Itt voltak velünk az elején, de holnap 24-en leszünk" – mondta Deschamps.

Karim Benzema péntek este az instagramon posztolt, amiből arra következtettek, hogy nem túlságosan izgatja a dolog, hogy ott legyen Katarban. Benzema szakáll-filtert pakolt magára, és azt írta: Nem érdekel.

Eközben a Le Parisien arról írt, hogy hiába hívta Macron elnök, hogy tartson vele a döntőre, Benzema visszautasította az invitálást.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!