Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

A zseniális Messiről és a gusztustalanul ünneplő argentin kapusról szólt a hétfői nap

Argentina v France: Final - FIFA World Cup Qatar 2022 soccer Qatar22 Qatar2022 worldcup22 worldcup2022 worldcup Qatar Katar Lusail City Lusail Stadium Emiliano Martinez Argentina Aston Villa Best Goalkeeper FIFA World Cup Qatar 2022 Final France December
Emiliano Martinez kis túlzásba vitte az ünneplést miután megkapta a legjobb kapus díjat
Vágólapra másolva!
A katari labdarúgó-világbajnokság minden idők egyik legjobb vb-döntőjével ért véget, az argentinok tizenegyespárbajban győzték le a franciákat, így Lionel Messi 35 évesen a válogatottal is felért a futballvilág csúcsára. A drámai finálé után szinte minden az argentinok sikeréről szólt, a hétfői nap rengeteg érdekességet hozott ezzel kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Argentína vb-győzelme után nem maradhattak el a menetrendszerűen érkező mémek, amelyekben természetesen Lionel Messi, Emiliano Martinez, a franciák bánata, na meg persze Cristiano Ronaldo is főszerepet játszott.

Messi 35 évesen érte el élete álmát és a döntő után világbajnokként, míg a francia Kylian Mbappé a vesztes csapat legjobbjaként és a torna gólkirályaként zokogott.

Az argentinok kapushőse, Emiliano Martinez nagyszerűen védett a tornán és a vb álomcsapatába is bekerült, ám nem csak a teljesítményével keltett feltűnést. A vb-győzelem után ordenáré módon ünnepelt és még Mbappét is megalázta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről