Vágólapra másolva!
Bár két hete már játszott (a Bormiese elleni 17-0-ás győzelemből két góllal vette ki részét), hivatalosan mégis vasárnap tér vissza Ronaldo, az Internazionale labdarúgócsapatának térdsérüléseiből felépült brazil sztárja.

A milánói klub az előzetes tervek szerint a szenegáli válogatottat látta volna vendégül, helyette azonban a nigériai bajnok Nyimimba Lagost fogadja a San Siróban. "Legutóbb csak húsz percet játszottam, de már egyre jobban érzem magam, és képes vagyok többet is a pályán tölteni" - jelentette ki a FIFA által kétszer is a világ legjobbjának választott klasszis.

Ronaldo térdét először 1999. november 30-án műtötték meg. Több mint négyhónapos lábadozás után tavaly április 12-én, a Lazio elleni Olasz Kupa-döntő első találkozóján tért vissza: csereként állt be, majd hat perc játék után megint térdszalagszakadást szenvedett. Újabb sérüléséből idén májusban épült fel. Hector Cúper, az Inter nyáron kinevezett edzője bízik abban, hogy Ronaldo teljesen egészséges lesz a jövő hét végén kezdődő bajnokság rajtjára.

Korábban:

Az Inter elnöke Montellát szeretné

Ronaldo ismét sérült

Mindent egy helyen az Eb-ről