Vágólapra másolva!
Közepes színvonalú mérkőzésen egy szerencsés találattal győzött a valamivel jobban játszó Ferencváros.

Borsodi Liga, 19. forduló:
Debrecen - Ferencváros 0-1 (0-1)
Debrecen, 6000 néző
vezette: Szabó Zs.
Debrecen: Bíró - Bernáth, Kuttor, Aleksic, Hanák - Böőr, Turján (Tiber, 80.), Sketiani, Szatmári (Radojicic, 46.) - Bajzát, Nenadic (Kerekes, 46.)
Ferencváros: Szűcs L. - Hrutka (Cheregi, 72.), Lipcsei, Dragóner, Balog - Pinte, Gyepes, Vén, Zombori (Szkukalek, 77.) - Jovic (Kuznyecov, 90.), Fülöp
gól: Gyepes (34.)
sárga lap: Aleksic (39.), Bajzát (64.), illetve Lipcsei (40.), Hrutka (45.), Fülöp (64.), Cheregi (88.)

34. perc: Jobboldali vendégszöglet után óriási kavarodás volt a kapu előtt, a labda végül Gyepesről került a hálóba (0-1).

Pajkos János (DVSC): - Úgy láttam, hogy több helyzetünk volt, mint az FTC-nek. Elképzelhető, hogy ez egy egygólos mérkőzés volt, de ha a helyzeteinket berúgjuk, minimum pontot szerezhettünk volna. Jobban kellett volna játszani ahhoz, hogy legyőzzük a Ferencvárost.

Csank János (FTC): A legfontosabb, hogy tudtunk gólt lőni, mert Horváth sérülése óta nem volt gólfelelősünk. A döntő az volt, hogy a csapat szinte minden apró motívumra odafigyelt. Eddig túl sok gólt kaptunk, de már nem lazulunk fel annyira, mint a közelmúltban.

A mérkőzés legjobbja, Hanák Viktor (DVSC): - Kiegyenlített találkozó volt, a Fradi annyival jobb, hogy az ilyen meccseket hozni tudja.

Thury Gábor

Ajánlat:

A Borsodi Liga állása és mesterlövészei

Korábban:

Mindent egy helyen az Eb-ről