Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Vágólapra másolva!
Hétfőn reggel újra egyeztetett a múlt szombaton elmaradt találkozó kapcsán az Újpest és a Sopron futballcsapatainak a vezetősége, ám megegyezés nem született.

Amikor Kiss Béla játékvezető úgy döntött, hogy a Megyeri úti pálya fagyott játéktéren nem lehet lejátszani a mérkőzést, az újpesti vezetőség már akkor felvetette: december 8-án, szombaton kellene lejátszani a találkozót, ám akkor ezt a Sopron vezetősége nem fogadta el.

Hétfőn újra egyeztetett Klement Tibor, a soproni labdarúgóklub igazgatója és Gyulay Zsolt, az újpest ügyvezető igazgatója. Az újpesti vezető újfent a nyolcadikai, szombati időpontot javasolta, 13 órai kezdéssel. Gyulay "B verzióként" azt is felvetette, hogy amennyiben a stadion játéktere újra alkalmatlan a játékra, akkor le lehetne játszani a műfüves edzőpályán is a találkozót. A soproni vezetés végül egyik javaslatot sem tartotta elfogadhatónak, így ha jövő szerdáig nem tud megegyezni a két klub, akkor a Magyar Labdarúgó Liga dönt a mérkőzés időpontjáról, amelyet ez esetben már csak tavasszal pótolnának.

Botár László

Korábban:

Megyeri úti csúszás

Mindent egy helyen az Eb-ről