A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Kis túlzással állítható, megvan az oka, miért játszott gyengén a legutóbbi Bundesliga-fordulóban a Hertha ellen 5-1-re elvesztett találkozón a Kaiserslautern nigériai válogatott futballistája, Taribo West. A két, piros színűre festett copfkezdeménnyel játszó hátvéd felesége válni akar. A futballista ugyanakkor a klub honlapján azt állítja, nőtlen.

Lagosi források szerint Taribo West felesége elhidegedett urától. Az asszony a bíróságon azt állította, kéri házassága felbontását, mert férje visszautasítja szexuális közeledését, s többször is bántalmazta őt.

A 29 éves Atinuke ügyvédein keresztül azt is közölte, ura a kisebb nézeteltéréseiket is úgy rendezte el, hogy megverte. A feleség emellett kijelentette, hogy szülei és rokonai látogatását is megtiltotta a marcona védő.

Atinuke a bíróságon közölte, 2000 októberében elhagyta közös otthonukat, négy hónappal azután, hogy megesküdtek. Azért távozott, mert West mind az ő, mind családja számára kibírhatatlanul viselkedett.

Taribo West - aki hívő kereszténynek vallja magát - a Kaiserslautern hivatalos honlapján arra hivatkozott, hogy nem is házasember, s ez egy kísérlet, hogy rombolják a hírnevét. A válóperben az ítéletet április 8-án hirdetik ki.

Thury Gábor

Ajánlat:

Davids verte volt feleségét

Korábban:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!