Vágólapra másolva!
Ahogy a klubvezetők ígérték, nem maradt következmény nélkül a Kispest-Honvéd labdarúgóinak a hét végén hazai pályán a Győrtől elszenvedett 4-1-es veresége. A hétfő délutáni edzés előtt Koncz László, a csapat egyik tulajdonosa az öltözőben közölte a játékosokkal, hogy több millió forintos büntetést szabtak ki a lélektelen játék miatt. A játékosok csak azt kérték, hogy legalább az albérleti hozzájárulásukat kapják meg az egyesülettől.

Koncz László elmondta, hogy a téli edzőmérkőzéseken a csapat olyan teljesítményt nyújtott, hogy az első hatba kerülésről álmodoztak. Az eddig lejátszott tavaszi fordulókban viszont egyedül a Vasas ellen produkáltak olyan játékot, amilyet a vezetők elvárnak a játékosoktól. "Senki sem mondja Kispesten, hogy nem lehet kikapni, de ha lélektelenül lődörögnek a pályán, akkor becsapják edzőjüket, vezetőiket és a szurkolókat is" - tette hozzá a tulajdonos.

Koncz László reméli, hogy már a következő, az MTK elleni mérkőzésen érezhető lesz a dorgálás hatása, és a korábbiakkal ellentétben egy lelkesen, odaadóan futballozó Honvédot láthat a közönség. A tulajdonosok nevében nyilatkozó üzletember azt is elmondta, hogy méltányolták a futballisták kérését, és az albérleti hozzájárulásokat kifizetik.

Burkovits Ferenc

Ajánlat:

Korábban:

Négyet lőtt a Győr a Kispestnek

Fórum:

Ki nyeri a Borsodi Ligát?

Nem hiányzik a könyvtárából?

Futball - A Nemzeti Bajnokság története

Mindent egy helyen az Eb-ről