Vágólapra másolva!
A Videoton tavaszi legjobb teljesítményével ilyen különbséggel is teljesen megérdemelten győzött a szombati sikere után most alárendelt szerepet játszó Újpest ellen.

Borsodi Liga, 37. forduló, felsőház:
Videoton - Újpest 5-0 (3-0)
Székesfehérvár, 2000 néző
vezette: Szarka
Videoton: Végh - Timár, Csató, Vilotic, Vasas - Szalai, Tóth, Bekő (Némedi 58.), Dvéri - Terjék (Komódi 76.), Hamar (Földes 7.)
Újpest: Szántai - Pető, Korolovszky, Tamási, Kunzó - Lőw, Piroska (Szlezák 58.), Erős (Geri, 46.), Szélesi - Herczeg (Móri 46.), Tokody.
gól: Timár (26., 39.), Lőw (32., öngól), Földes (54.), Terjék (57.)
sárga lap: Szalai (37.), Timár (90.), illetve Erős (26.)

26. perc: Erős szabálytalankodott Tóthtal szemben a jobb oldalon, a tizenhatos vonalának közelében, amiért sárga lapot kapott. Dvéri lőtte be a labdát, s az ötösről Tímár a bal felső sarokba fejelt (1-0).

32. perc: Szalai lépett ki a jobb oldalon, Lőw megelőzte a fehérvári játékost, hazagurított labdája a közben kiinduló Szántai mellett akadálytalanul jutott a kapu közepébe (2-0).

39. perc: Dvéri baloldali beadását Tóth fejjel megcsúsztatta és Timár hat méterről fejelt a kapu jobb oldalába (3-0).

50. perc: a fehérvári B-közép sorozatban füstbombákat gyújtott a szektorban, a füst teljesen ellepte a játékteret. Nem lehetett követni a pályán lévő eseményeket. Szarka félbeszakította a mérkőzést, a hangosbemondón keresztül kérték a szurkolókat, hogy hagyják abba a "ködösítést", mert a játékvezető lefújja a találkozót. Ha nehezen is, de folytatódhatott a játék.

54. perc: Földes szerelte Tamásit, s a felezővonal közeléből a tizenhatoson belül álló Dvérihez játszott, akiről visszapattant a labda és Földes tizenkét méterről a kapu bal oldalába lőtt (4-0).

57. perc: Földes a jobb oldalról az alapvonalról visszaemelt, Terjék három méterről fejelt a kapuba (5-0).

A Borsodi Liga állása és mesterlövészei, további eredmények

Korábban:

Túlio, Pest és Frunza nem kell az Újpestnek

Fórum:

Ki nyeri a Borsodi Ligát?

Mindent egy helyen az Eb-ről