Vágólapra másolva!
Az AS Roma labdarúgócsapatának vezetői elsősorban Djibril Cissét, az AJ Auxerre fiatal támadóját szeretnék megszerezni az idény végén távozó Gabriel Omar Batistuta helyére.

A 21 éves francia válogatott erőteljes, technikás, s korántsem elhanyagolhatóan rendkívül eredményes futballista, így a döntéshozók szerint kitűnő helyettesítője lenne az argentin klasszisnak. A rómaiak még a Kaiserslautern 24 éves támadója, Miroslav Klose, illetve az Ajax 21 esztendős svéd tehetsége, Zlatan Ibrahimovic iránt érdeklődnek.

Szintén a Farkasokhoz kapcsolódó hír, hogy Josep Guardiola hétfőn elhagyhatta a kórházat, ahová súlyosnak tűnő mandulagyulladása miatt került be múlt hét szombaton, de az orvosok megállapították, hogy egy nem túl veszélyes vírus okozta a futballista erős fájdalommal járó betegségét.

A fővárosi klubot különösen érzékenyen érintette volna a spanyol irányító hosszabb kiválása, mivel az együttes első számú karmestere, Francesco Totti még nem épült fel sérüléséből. Ő augusztus 5-én szenvedett térdszalagszakadást, és várhatóan csak október elején léphet újra pályára. Guardiolát idén nyáron igazolta le a tavalyi bajnokság ezüstérmese az ugyancsak élvonalbeli Bresciától.

Mindent egy helyen az Eb-ről