A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Pénteken rendezik a labdarúgó Borsodi Liga kilencedik fordulójának slágermérkőzését, mégpedig Győrben, ahová a Ferencváros látogat. A meglepően jól szereplő és jelenleg második helyen álló győriek kellő tisztelettel, ám nagy önbizalommal várják a négy mérkőzés óta nyeretlen, ezáltal a negyedik helyre visszacsúszó Fradit.

"Nem foglalkozunk azzal, hogy a Fradi négy meccs óta nem tudott nyerni" - mondta Tamási Zsolt, a Győr vezetőedzője. "Nem biztos, hogy ez nekünk jól jön, mivel a zöld-fehérek így még nagyob elánnal vetik magukat a küzdelembe, ráadásul nagyon jó csapatnak tartom pénteki ellenfelünket. A Ferencváros remekül összerakott együttes, a csatárok közül Gera és Tököli akár egy villanással eldöntheti a három pont sorsát. Persze azért mi is alaposan felkészülünk, s ha olyan fegyelmezetten és taktikusan játszunk, mint a bajnokság nagy részében, a jó eredmény sem maradhat el. Fontos, hogy gyorsan és dinamikusan futballozzunk, elvégre az dönthet, hogy melyik csapat képes ráerőltetni a másikra az akaratát. Nagy csatát, színvonalas 90 percet várok, hiszen mindkét gárda fegyelmezett és képzett labdarúgókból áll."

A Borsodi Liga állása és mesterlövészei/sport/magyarfoci/20020920aborsodi.htmlEredmények, menetrend/sport/magyarfoci/20020719aborsodi.html

Garami József, a Ferencváros szakmai igazgatója a listavezetó esetével példálódzott: "Győrben minden csapat nehéz meccsre készülhet, ezt az MTK is tapasztalhatta, hiszen az egyetlen vereségét ott szenvedte el a kék-fehér gárda. Mi is nehéz mérkőzésre számítunk, mivel a győriek stabilan játszanak, nehéz a védelmüket feltörni, ám bízom abban, nekünk mégis sikerül majd. Továbbá azt is remélem, végre megszakad a balszerencsés sorozatunk, ugyanis az újpesti utolsó harminc percet leszámítva játékosaink rengeteg helyzetet kidolgoztak, s több ponttal gazdagabbak lehetnénk, ha jobb a helyzetkihasználásunk. Ezért aztán a győri fellépésünkön is az dönthet, miként értékesítjük a ziccereinket."

Bánki József

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!