Vágólapra másolva!
Paul Breitner szerint az UEFA-kupa második fordulójának első mérkőzése alapján a Ferencváros megérdemli, hogy bejusson a harmadik körbe. Az egykori kiváló labdarúgó, aki tagja volt az 1974-ben világbajnokságot nyerő, 1982-ben vb-ezüstérmes német válogatottnak, a Stuttgart elleni mérkőzést Németországban közvetítő DSF sportcsatorna szakkomentátoraként dicsérte Tököliéket.

Breitner a találkozó értékelésében, már a stúdióban jelentette ki, hogy a Ferencváros kellemes meglepetést okozott neki és három góllal kellett volna nyernie a magyar csapatnak, ha csak a legnagyobb helyzeteit ki tudja használni. Breitner a brazil Vava és Pelé után a harmadik játékos, aki két világbajnokság döntőjében is betalált az ellenfél kapujába.

Hajrá Fradi!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=26900Garami nem kesereg a Fradi igazságtalan döntetlenjén/sport/magyarfoci/20021101elony.html

"A stuttgartiak arra számítottak, hogy a ferencvárosiak megijednek a nagy nevektől - mondta Breitner. - Ehelyett a magyarok az első perctől az utolsóig fantasztikus elszántsággal küzdöttek, nem ijedtek meg a Stuttgarttól és 70 percig lefutballozták ellenfelüket a pályáról. A VfB játékosai arra számítanak, hogy a visszavágón otthon simán nyernek, de ebben hiába bíznak. A magyarok az első meccs előtt nagyon tisztelték ellenfelüket, erre azonban most már nincs okuk. A visszavágón a Stuttgartnak ki kell támadnia, Tököli és Gera személyében két kiváló csatárt ismertem meg, akik még egyszer nem hagynak ki annyi helyzetet, mint az első meccsen."

Bánki József

Mindent egy helyen az Eb-ről