Vágólapra másolva!
A legutóbb Cipruson próbajátékon járt Gyánó Szabolcs végül a bajnok ZTE együttesénél kötött ki. A Vasas csatára kedden írhatja alá a szerződést a zalai klubhoz, s amennyiben Bozsik Péter vezetőedző úgy dönt, a szombati Videoton elleni hazai bajnokin bemutatkozhat új csapatában.

Az új csatár érkezéséről Lang József, a ZTE elnöke a következőket mondta: "Egy-két pontban még nem egyeztünk meg, ám valószínűleg kedden Gyánó Szabolcsot a mi játékosunknak tekinthetjük. A szerdai győri bajnoki mérkőzésen még semmiképpen sem lépne pályára, ám ha Bozsik Péter megfelelőnek ítéli a felkészültségét, a szombati Videoton elleni meccsünkön bemutatkozhat a Vasastól érkezett csatár. Gyánó leigazolásával Kenesei, Faragó és Radu Sabo mellett immár négy támadónk van, ami a sűrű bajnoki menetrendet figyelembe véve mindenképpen szükséges."

Felfüggesztették a Vasas játékjogát/sport/magyarfoci/20030310felfuggesztettek.htmlÁtigazolási körkép/sport/magyarfoci/20030226atigazolasi.html

Gyánó egyébként már decemberben jelezte a Vasas vezetőinek távozási szándékát, s bár a támadó hónapok óta nem kapta meg a szerződésben rögzített juttatását, a kft. ügyvezetője így is csak vonakodva engedte el a ciprusi próbajátékra. Más kérdés, hogy Gyánó végül a ZTE-nél kötött ki, ami annyiban nem meglepetés, hogy Bozsik Péter, a zalaiak jelenlegi mestere még angyalföldi időszakából jól ismeri a csatár képességeit.

Bánki József

Mindent egy helyen az Eb-ről