Vágólapra másolva!
A Bayern München labdarúgócsapatának vb-ezüstérmes kapusa két héttel azután jelentette be a döntést, hogy megszületett második gyermekük. A videofelvétel alapján 7500 fontra büntették Dennis Bergkampot, az Arsenal holland csatárát, mert a West Ham elleni bajnokin arcon könyökölte Lee Bowyert.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

Válik Oliver Kahn és felesége. Ezzel együtt Kahn és Simone szeretnének a jövőben is állandó kapcsolatban maradni. "Oliver természetesen bármikor láthatja a gyerekeket, amikor akarja" - mondta a 31 éves Simone. A kéthetes David mellett a pár első gyereke, Katharina-Maria négyesztendős.

A válás híre azért nem meglepő, mert Kahn február vége óta a bulvárlapok rendszeres szereplője, ugyanis kitudódott, hogy szerelmi viszonyt folytat egy 21 éves hölggyel.

Az Angol Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága 7500 fontra büntette Dennis Bergkampot, az Arsenal holland csatárát, mert január 19-én a West Ham United elleni bajnokin arcon könyökölte Lee Bowyert.

Lipcseit videófelvétel alapján büntethetik/sport/magyarfoci/20030318dombi.htmlKi a legjobb kapus?http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=36700

A 33 éves támadót a mérkőzés videofelvétele alapján vonták felelősségre, miután a játékvezető nem vette észre az esetet a 3-1-es Arsenal-sikerrel zárult találkozón.

Bergkamp, akit korábban már kétszer sújtottak 5000 fontos bírsággal, a visszajátszások megtekintése után, a bizottság előtt elismerte tettét, és nem kíván fellebbezni a döntés ellen.

Mindent egy helyen az Eb-ről