A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Napról napra emelkedik Szabics Imre népszerűsége a VfB Stuttgartnál. A Bundesliga legutóbbi kiírásában második helyen végzett klub honlapján ugyanis az újonnan érkezett labdarúgókra lehetett voksolni, nevezetesen, hogy melyikük a sváb együttes legjobb igazolása, a versenyben múlt héten még a brazil Cacau vezetett a magyar csatár előtt, ám Szabics azóta fordított.

A hétfő délutáni állás szerint közel tízezren szavaztak, ebből a szurkolók 47 százaléka Szabicsra, negyven százaléka Cacaura voksolt, míg a horvát Vranjes 5, a fiatal Lamm 4, míg a kapus Heinen 3 százalékon áll. Amikor Szabics megtudta tőlünk a hírt, örömmel jelezte, nem csupán ezért érzi magát nagyszerűen Stuttgartban.

"Természetesen boldog vagyok, hogy ilyen szeretettel fogadtak a szurkolók, s hogy ilyen sokat várnak tőlem, aminek szeretnék is megfelelni. Mindez még inkább feldobja a hangulatomat, ami különben is remek, hiszen nagyon szimpatikus társaságba kerültem. A napokban például az errefelé igen népszerű kapus, Timo Hildebrand megtudta, hogy vettem egy tévét, s rögtön felajánlotta a segítségét. Később a csapatból mások is hasonlóan tettek, azaz a beilleszkedéssel nincsen problémám. Sőt, bátran kijelenthetem, mindez gyorsabban ment, mint Grazban. Egyébként egyelőre szállodában lakom, ugyanis még nem találtam megfelelő lakást, ám erre sem kell már sokat várnom."

Bánki József

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!