Vágólapra másolva!
Uli Hoeness, a Bayern München labdarúgócsapatának menedzsere kijelentette: ha Giovanne Elber, a klub brazil támadója nem lendül formába és továbbra sem érzi jól magát, akkor még az idény közben elhagyhatja az együttest.

Elber már több nyilatkozatában is elmondta, hogy nem kívánja meghosszabbítani 2004 júliusában lejáró szerződését, de utolsó évében még mindent meg fog tenni a bajorok sikere érdekében. Ennek ellenére a támadó meglehetősen gyengén kezdte a szezont, hiszen az első két bajnokin nem talált az ellenfelek hálójába, pedig tavaly ilyenkor már négyszer is eredményes volt.

Roy Makaay érkezésével a szakértők biztosra vették, hogy holland-brazil csatársor rohamozza majd a vetélytársak kapuját, ám miután a perui Claudio Pizarro az első és a második fordulóban is szerzett gólt - nem mellesleg szombaton hét gólt hozott össze Makaayjal a VfL Bochum elleni felkészülési mérkőzésen -, sokkal inkább úgy tűnik: Elbernek csak a kispadon lesz helye.

A Kicker című sportmagazin szerint a müncheniek a téli átigazolási időszakban szeretnének megválni a csatártól, aki iránt három spanyol klub, a Sevilla, a Valencia és a Betis is komolyan érdeklődik.

Mindent egy helyen az Eb-ről