A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Deportivo leigazolta az uruguayi Nacional portását, Gustavo Múnuát. A Barcelona bejelentkezett az Arsenal holland középpályásáért, Giovanni van Bronckhorstért, akit az Ágyúsok kölcsön is adtak a katalánoknak. A skót Rangers legújabb kiszemeltje a Valencia norvég támadója, John Carew.

Az Everton mégsem igazolta le a Fulham középpályását, Sean Davist, mivel a játékos az orvosi vizsgálaton nem felelt meg, és a mexikói Gerardo Torrado sem érkezik a Sevillától, hiszen a spanyolok visszautasították az angolok ajánlatát - a liverpooliak így most a Birmingham City focistáját, Robbie Savage-et szemelték ki.

A Lazio a Real Madrid argentin focistája, Santiago Solari iránt érdeklődik. A Paris Saint-Germain mestere, Vahid Halilhodzsics a szerb Crvena zvezda középpályását, Branko Boskovicot szeretné csapatában látni.

A Racing Santander szívesen leigazolná a Deportivo paraguayi középpályását, Toro Acunát. A Tottenham is bejelentkezett a Lazio olasz középpályásáért, Dino Baggióért. A Juventus állítólag a Milannal tárgyal a dán Jan Dahl Tomasson megszerzése érdekében.

A Real Madrid a hírek szerint még mindig nem tett le arról, hogy megvegye az Internazionalétól az argentin Javier Zanettit. A Leeds United kölcsönadta ír középpályását, Stephen McPhailt a másodosztályú Nottinghamnek. A Middlesbrough állítólag 1,5 millió fontot ajánlott a skót Celticnek Neil Lennonért.

A Liverpooltól a nyáron távozó francia kapus, Pegguy Arphexad a másodosztályú Coventryhez szerződött. Az Auxerre legújabb kiszemeltje a Genk védője, Didier Zokora.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!