A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Fulham jamaicai válogatott csatára, Barry Hayles hamarosan meghosszabbíthatja szerződését a londoniaknál. A skót Rangers holland védőjét, Fernando Ricksent az Udinese szemelte ki magának.

A svéd bajnok Djurgarden végleg leigazolta a Liverpooltól a fiatal finn csatárt, Daniel Sjölundot, aki az elmúlt fél évben kölcsönben szerepelt a skandinávoknál. A Werder Bremen horvát középpályása, Ivica Banovic távozni szeretne, mivel mostanában kevés játéklehetőséget kap.

A Valencia bejelentkezett a Perugia válogatott védőjéért, Fabio Grossóért. A skót Rangers januárban a norvég Stabaek válogatott középpályását, Martin Andersent szeretné megszerezni. A Sampdoria középpályását, Angelo Palombót az AC Parma nézte ki magának.

Az SC Freiburg szeretné meghosszabbítani grúz csatára, Alexander Iasvili szerződését, akinek kontraktusa a nyáron lejár. A VfB Stuttgart állítólag a Kaiserslautern csatárát, Miroslav Klosét szemelte ki az olasz klubok által csábított Kevin Kuranyi pótlására.

A Hamburger SV kiszemeltje a következő szezonra a brazil Cruzeiro védője, Edú Dracena, valamint a Bayer Leverkusen csatára, Oliver Neuville. Brazil lapértesülések szerint a Juventude ballábas focistája, Renato már januárban a Werder Bremenhez igazol. A Real Zaragoza bejelentkezett az Atlético Madrid középpályásáért, José María Movilláért.

Az Arsenal görög védője, Efsztatiosz Tavlaridisz a francia Lille OSC-nél szerepel próbajátékon. Az IFK Göteborg megszerezte a helyi rivális Malmö FF nigériai csatárát, Peter Ijehet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!