Vágólapra másolva!
Azok után, hogy a hét végi Bundesliga-fordulóban az utolsó percekben tudott egyenlíteni a Bayern München a Dortmund ellen, ismét a hajrára hagyta a döntést. Az Osnabrück elleni kupamérkőzésen a holland Roy Makaay a 91. percben állította be a 3-2-es végeredményt. Az élvonalbeli csapatok közül kiesett a Mainz, a Nürnberg és a Bochum.

Nagy nehézségek árán jutott csak a Német Kupa legjobb 16 csapata közé a Bayern München együttese, amely alaposan megszenvedett az Osnabrück otthonában. A Regionalligenben is csak középcsapatnak számító együttes ugyan nem kezdett jól, hiszen Pizarro révén már az 5. percben vezetett a Bayern, Enochs azonban a 19. percben egyenlített, majd meglepetésre a 63. percben Reichenberger révén a harmadosztályú csapat ragadta magához az előnyt. Pizarro negyedórával a lefújás előtt egalizált, majd a 91. percben egy Makaaynak adott gólpasszal járult hozzá a bajor sikerhez.

Az élvonalban remeklő Mainz együttesében hiába volt végig a pályán Bódog Tamás, a csapat csupán 1-1-es eredményre volt képes a Karlsruhe ellen. A büntetőpárbajban aztán a másodosztályú együttes kerekedett felül, miután Saenko, Dick, majd Kapllani is betalált, kapusa, Miller viszont megfogta Da Silva és Casey lövését, Kramny pedig a kapufát trafálta telibe.

Kizúgott a Nünrnberg is, pedig Mintal, valamint Vittek találataival a félidőben 2-0-ra vezetett, ám az LR Ahlen Bamba, majd Gorschlüter góljaival egyenlített, s a 113. percben a kongói válogatott Bamba ismét betalált, beállítva a meglepetésszerű, 3-2-es vendégsikert.

keddi eredmények, Német Kupa, 2. forduló:
Osnabrück - Bayern München 2-3
Paderborn - Duisburg 2-1
1860 München - Eintracht Trier 0-0, büntetőkkel 3-4
Nürnberg - LR Ahlen 2-3, hosszabbítás után
Freiburg - Bochum 3-2, hosszabbítás után
Karlsruhe - Mainz 0-0, büntetőkkel 3-0
Köln amatőr - Arminia Bielefeld 2-4

a szerdai párosítás
Kaiserslautern - Schalke 04
Werder Bremen - Bayer Leverkusen
Cottbus - Hannover
Oberhausen - Stuttgart
Köln - Rostock
Dortmund - Unterhaching
Eintracht Frankfurt - Greuther Fürth
Bayern München amatőr - Alemannia Aachen.

Mindent egy helyen az Eb-ről