A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Gyógyíthatatlan májbetegségben szenved Marco van Hoogdalem, az UEFA Kupa csoportkörében a Ferencvárossal is találkozó Schalke 04 holland labdarúgója.

A szomorú hírt szerdán jelentette be Gerd Voss, a gelsenkircheni klub szóvivője. A védő 1997-ben szerződött a kék-fehérekhez, tavaly május óta azonban nem lépett pályára. Bár az orvosok eltiltották az aktív sportolástól, a játékos saját felelősségére változatlanul együtt készül az együttessel, és bízik benne, lesz még arra lehetősége, hogy tétmeccsen is szerepeljen.

Rudi Assauer, a Schalke menedzsere azonnali visszavonulásra kérte van Hoogdalemet, és természetesen minden segítséget felajánlott a klub részéről. A hír a ferencvárosi labdarúgókat is nagyon megrázta, szerdán levélben fejezték ki együttérzésüket. A zöld-fehérek közül Marek Penksa és Adem Kapic már játszott van Hoogdalem ellen.

"Marcónak és nektek is sok erőt kívánunk ezekben a nehéz pillanatokban, és bízunk a lehetséges gyógyulásban. Marcónak minden jót kívánunk, és ha bármilyen formában segíthetünk, akkor kérjük, ezt jelezzétek felénk! Az egész csapat nevében: Lipcsei Péter csapatkapitány" - zárul a Schalke 04-hez eljuttatott levél.

Szintén a ferencvárosiakhoz kapcsolódó hír, hogy a keddi sorsolás kapcsán megdőlt az ftc.hu internetes oldal nézettségi csúcsa. Az angol és német nyelvű oldalakat is figyelembe véve közel százezer szurkoló kattintott a weblapra.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!