Vágólapra másolva!
Angol lapértesülések szerint Wayne Rooney, a Manchester United labdarúgócsapatának sztárja vasárnap éjjel egy diszkóban felpofozta a barátnőjét.

A The Sun és a Daily Mirror úgy tudja, hogy a válogatott csatár összeveszett Coleen McLoughlinn-nel, szó szót követett, majd a futballista lekent egy nyaklevest a hölgynek, aki feldúltan távozott a bárból. Az afférnál jelen volt három csapattársa, Rio Ferdinand, Wes Brown és Roy Carroll is.

A nehéz természetéről ismert tinikedvenc menedzsere határozottan cáfolta az incidensről szóló hírt: "Tényleg veszekedtek, de pofonról szó sem volt. Aztán gyorsan kibékültek és együtt töltötték az éjszakát."

A csatárnak nem ez volt az első kínos ügye: március végén azzal vádolták, hogy egy éjszakai szórakozóhelyen bántalmazott egy férfit, ám szerencséjére nem indult ellene eljárás, mert a sértett visszavonta a feljelentést.

Az amúgy hallatlanul tehetséges 19 esztendős futballistával a tanárok sincsenek kibékülve, mert rendkívül trágár stílusban beszél a pályán, s ezzel rossz példát nyújt a fiataloknak. Februárban például rekordot döntött: több millió néző előtt egy percen belül tíz sértő szót vágott egy játékvezető fejéhez.

"Követeljük, hogy a káromkodó játékosokat csak 21 óra után lehessen látni a tévében" - mondta akkor Martin Ward, a szigetországi iskolaigazgatók szövetségének főtitkára.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!