Vágólapra másolva!
A vártnál sokkal hamarabb, már december 12-én visszatér Gera Zoltán. A magyar válogatott és a West Bromwich Albion középpályása novemberi sérvműtétje után 27 nappal pályára lép a West Bromwich-Aston Villa tartalékbajnoki mérkőzésen.

Gera Zoltán szerint a mérkőzés céja nem az, hogy lemérjék, hol tart és milyen állapotban van, bevetése sokkal inkább egy edzésként fogható fel.

"Rengeteget dolgoztam az elmúlt hetekben, betartottam minden előírást és napról napra javult az állapotom. A Villa elleni tartalékbajnoki meccsen vélhetően egy félidőt játszom majd, és a találkozó amolyan edzésként fogható fel, csak most mérkőzés-körülmények közepett kapom majd a terhelést" - jelentette ki a WBA magyar légiósa.

"Egyelőre kérdéses, hogy a Premier League melyik meccsén játszhatok először. Nem kizárt, hogy a vártnál hamarabb, azaz már a következő hétvégén visszatérek a Portsmouth elleni idegenbeli mérkőzésén, de az is lehet, hogy várni kell a karácsonyi ünnepi szezonra, amikor egy héten belül a Manchester United, a Tottenham és a Liverpool lesz az ellenfelünk. Az mindenképpen jó jel, hogy még négy hét sem telt el a műtétem óta, és már teljes értékű munkát végezhetek."

Mindent egy helyen az Eb-ről