A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:20AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC) fegyelmi bizottsága öt évre eltiltotta Enrico Preziosit, az élvonalba vasárnap feljutott Genoa elnökét.

A sportvezető 2003 és 2004 között korábbi csapatával, a Comóval szabálytalan játékosügyleteket bonyolított le. A genovai klubot 150 ezer euróra büntették meg.

Preziosi 2003-ban lett a Genoa első embere, a gárda két év múlva feljutott a Serie A-ba, ám bundázás miatt azonnal a harmadik ligába száműzték. Az együttes a vasárnapi Napoli elleni 0-0-val harcolta ki újra első osztályú tagságát.

A Serie B bajnokához, a Juventushoz kapcsolódó hír, hogy David Trezeguet hét év után távozik a torinói együttestől. "Amennyiben igényt tartanának a szolgálataimra, akkor mindent megtettek volna ennek érdekében. Nincs más választásom, távozom" - mondta a 29 éves világ-és Európa-bajnok támadó.

"Az elmúlt hét évben mindent megtettem a klubért, mindig a maximumot nyújtottam. Azt hiszem, a 140 gólom magáért beszél" - tette hozzá Trezeguet, aki sajtóértesülések szerint az Olympique Lyon és a Valencia is szívesen látna soraiban.

Feljutott a Napoli és a Genoa ishttp://www.origo.hu/sport/focivilag/20070610meglepetest.html?pIdx=1
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!