Vágólapra másolva!
A debreceni Dzsudzsák Balázs legkésőbb jövő nyáron, de jó eséllyel már január 1-jén Hollandiába költözik, ahol a PSV Eindhoven csapatában bal oldali támadóként szerepelhet majd. Tekintse meg a 20 esztendős játékossal készített videointerjúnkat!

"Úgy váltam el az elnöktől és a sportigazgatótól, hogy nem nyáron, hanem hamarabb találkozunk" - nyilatkozta a hatszoros válogatott Dzsudzsák, akiért a hírek szerint mintegy félmillárd forintot fizetett a holland bajnok PSV Eindhoven.

A balszélső hozzátette: nem érdekli, hogy már nem Ronald Koeman a gárda edzője, ám hogy minél többet megtudjon az Eredivisie futballkultúrájáról, sokat beszélgetett jelenlegi csapattársával, Kerekes Zsomborral és Dombi Tiborral, akik tanácsokkal látták el.

Dzsudzsák elárulta, a hollandok megtekintik majd a játékát a magyar-görög Eb-selejtezőn is, és talán már akkor kiderül, hogy januárban, avagy jövő nyáron csatlakozhat Fehér Csaba egykori klubjához. A tehetség már tanulja a nyelve(ke)t is, angol és holland órákat vesz Debrecenben, hogy minél felkészültebben érkezzen meg a németalföldre.

Ha kíváncsi rá, hogy milyen egyéb tervei vannak még a Nyírlugoson született futballistának, s azt is szeretné megtudni, mit gondol a szerződéséről a menedzsere, akkor nézze meg alábbi videónkat!

Mindent egy helyen az Eb-ről