Vágólapra másolva!
A Real Madrid a jelek szerint nem spórol idén nyáron, hiszen máris megvette az AC Milan klasszisát, Kakát (65 millió euró) és a Manchester United portugál csillagát, Cristiano Ronaldót (több, mint 90 millióért). Ráadásul a madridiak költekezése ezzel még nem ért véget, de a jelek szerint a klubnál némi bevételre is igyekezek szert tenni, hiszen több játékosuk is kapós a nemzetközi piacon.

Florentino Pérez elnök elsősorban a klub holland labdarúgóitól szabadulna meg, és a hírek szerint elképzelhető, hogy egyszerre kettőt is el tud adni a Tottenham Hotspurnek.

A Daily Mirror értesülései szerint ugyanis a londoni egyesület ajánlatott tett Arjen Robben, Gabriel Heinze és Klaas-Jan Huntelaar megvételére. A lap úgy tudja, hogy a Tottenham elnöke, Daniel Levy már meg is kezdte a tárgyalásokat a madridiak sportigazgatójával, Miguel Pardezával, és a három futballistáért 36 millió fontot lenne hajlandó kifizetni.

A Spurs korábban egy harmadik madridi holland, Ruud van Nistelrooy iránt érdeklődött, de a csatár fizetési igényeit túl magasnak találták Londonban. A fenti trió megszerzése már valószínűbbnek tűnik: Heinze szinte biztosan otthagyja a Realt, de iránta korábbi klubja, a Paris Saint-Germain is érdeklődik, és Huntelaar sem szívesen kispadozna tovább; Robben azonban a hírek szerint szeretné meggyőzni a klub új edzőjét, Manuel Pellegrinit arról, hogy helye van a kezdő tizenegyben.

További átigazolási hírek:
Az FC Porto argentin támadója, Lisandro López az Olympique Lyonban folytathatja pályafutását. A Borussia Dortmund egyiptomi csatára, Mohamed Zidan iránt a Blackburn Rovers érdeklődik.

A Lazio cseh védőjét, David Rozehnalt a Hoffenheim vinné. Spanyol lapértesülések szerint a Sevilla megegyezett a Tottenham Hotspurrel Didier Zokora megvételéről. Az Atlético Madrid érdeklődik a Getafe csatára, Manu del Morál iránt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!