Vágólapra másolva!
Az angol Independent információja szerint tizenegy játékost tart szemmel a Hull City vezetősége, angol élvonalbeli labdarúgócsapat többek között szívesen látná soraiban Juhász Rolandot, az Anderlecht magyar válogatott védőjét.

Tizenegy játékosból listát állított össze az Independent szerkesztősége, amely úgy tudja, a Hull City élvonalbeli labdarúgócsapata szívesen látná soraiban Juhász Rolandot is.

A lap úgy tudja, Phil Brown olyan játékosokat szeretne szerződtetni, mint a Manchester City izraeli válogatott védője, Tal Ben Haim, a Chievo albán csatára, Erjon Bogdani, az ír válogatott Liam Miller, illetve Kris Commons (Derby County), Apono (Malaga), Kevin Nolan (Newcastle), Kevin Davies (Bolton), Darius Vassell (Manchester City), de kölcsönvenné a Manchester Unitedtől Fraizer Campbellt és Manucho Goncalvest is.

Az Independent 11-es listáján az előkelő negyedik helyet foglalja el Juhász Roland, akiről a lap azt írja, korábban többször is Hull látóterébe került, ráadásul a magyar válogatott védő készen áll arra, hogy a Premier League-ben játsszon.

Az Anderlecht honlapján Juhász menedzsere, Filipovics Vladan azt nyilatkozta, a sok érdeklődés ellenére a magyar játékos egyelőre még az Anderlecht csapatához tartozik. "Nem pánikolunk, sok érdeklődő akad, de ajánlatot még egyik sem tett. Roland ott lesz Anderlecht jövő heti, első edzésén."

Mindent egy helyen az Eb-ről