Vágólapra másolva!
Pintér Attila lesz a Győri ETO FC labdarúgócsapatának vezetőedzője a következő három évben. A felek erről szerda délután állapodtak meg szóban. 

Pintér Dragoljub Bekvalac helyét veszi át, miután a szerb tréner múlt csütörtökön lemondott posztjáról, mivel nem tudta garantálni a klubvezetés által a következő idényre kitűzött célokat, azaz a kupagyőzelmet és a dobogós helyezést a bajnokságban.

A zöld-fehér klub Csertői Auréllal, a Szombathelyi Haladás és Mészöly Gézával, a Vasas vezetőedzőjével, illetve Pintér Attilával kezdeményezett tárgyalásokat, ezek közül végül az utóbbival folytatott egyeztetések vezettek eredményre.

"Olyan edzőt kerestünk, aki amellett, hogy jó szakember, motiválni is tudja a csapatot" - jelentette ki Klement Tibor, a győriek ügyvezetője. A 43 éves Pintér Attila tulajdonképpen visszatért Győrbe, hiszen korábban - 1993-ban és 1994-ben - másfél évig a klub játékosa volt. Az új vezetőedző segítője Farkas József lesz.

Az ETO ügyvezetője szerint erős játékoskeret összeállításán dolgoznak és természetesen figyelembe veszik az új vezetőedző javaslatait is.

Mindent egy helyen az Eb-ről