Vágólapra másolva!
Az Internazionale az átigazolási időszak első napjaiban aktív volt a játékospiacon: a milánóiak szerződtették Diego Militót és Thiago Mottát a Genoától, ám ezt követően csak pletykákat lehetett olvasni a klub kiszemeltjeiről, új játékos nem érkezett a csapathoz. Egészen mostanáig.

José Mourinho szívesen üdvözölte volna ismét együttesében a Chelsea két portugál labdarúgóját, Decót és Ricardo Carvalhót, de végül egyikőjük sem szerződött Milánóba.

Hosszú csend után a napokban azonban felgyorsultak az események az Inter háza táján, hiszen úgy tűnik, hogy leigazolták a Bayern München brazil középhátvédjét, Lúciót, és olasz lapértesülések szerint egy középpályás is érkezik.

A Sky Sport Italia ugyanis úgy tudja, hogy az Inter megegyezett az FC Barcelonával a fehérorosz középpályás, Alekszandr Hleb kölcsönvételéről. A játékos tavaly nyáron érkezett a katalánokhoz az Arsenaltól, de Barcelonában nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Hleb a szezon során csak kiegészítő játékos volt, és egyre többet panaszkodott a kevés játéklehetőség miatt. A középpályást Mourinho már tavaly is szerette volna megszerezni, de akkor a Barca lett a befutó - a katalánok most viszont már szívesen megválnának Hlebtől, aki egyelőre egy évre költözne Milánóba. Éppen ellenkező utat jár be Maxwell, a brazil balhátvéd ugyanis az Intertől kerül a BL-győztes katalánokhoz.

A skót Hamilton Academical középpályása, James McCarthy a Premier League újoncához, a Wolverhampton Wanderershez tart. A Tottenham Hotspur szélsőjét, David Bentleyt a Manchester City csábítja.

Az Espanyol védőjét, Marc Torrejónt a Mallorca és a Real Zaragoza is vinné. A Girondins Bordeaux középpályása, Alou Diarra 2013-ig meghosszabbította szerződését.

A Chievo Verona kolumbiai védője, Mário Yepes még egy évre aláírt klubjához. Az Olympique Lyon megszerezte a Lille brazil balszélsőjét, Michel Bastost.

www.global-soccer.eu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!